!!! REDUCERI DE 50% LA TOATE PRODUSELE !!!
Redus!

Fifa 14 - PS2

(O recenzie client)

Produsul nu se afla in stoc ! Lasa un mesaj pe WhatsApp si te voi anunta indata ce apare

✨ Conditia acestui joc este impecabila! Fara urme de zgarieturi atat la exterior cat si pe suprafata CD-ului. Este complet in limba Engleza si contine manual.

👾 Nota JDC: 4.6/5

🚚 Transport gratuit pentru acest produs !

Vrei să aflii cand avem un nou joc??

Nu spamam! Citeste [link]termenii si condițiile noastre[/link]

Recenzie Fifa 14 PS2

Indiferent de platformă, întrebarea de fond este: “cum se compară versiunea LE a jocului cu celelalte?” În scurt, fanii experimentați ai seriei se vor simți cu siguranță acasă, dar mulți ar putea fi lăsați să simtă că nu există prea multe incentiv noi disponibile (față de ceea ce au primit cu FIFA 13, adică). Totuși, FIFA 14 este un titlu de excepție pe PS2 și îi propulsează pe jucători în acțiune în mijlocul unor grafice excelente și unui joc dinamic fluid.

Vizual

 

Dacă vă așteptați să vedeți ceva comparabil cu ceea ce este disponibil pentru consolele de a 8-a generație, veți fi dezamăgit de această versiune. Cu toate acestea, ceea ce există aici nu este atât de rău; de fapt, este cu siguranță un joc frumos la vedere în toate măsurătorile, mai ales în considerarea vârstei consolei pe care se joacă. Mediile sunt frumoase, modelele de caractere acceptabile și acțiunea generală în termeni de fizică, satisfăcătoare. Este ceva nou sau revoluționar? Bine, desigur că nu…

Gameplay

Din nou, oricine este familiar cu versiunea anterioară va găsi această versiune să fie complet similară, dacă nu virtual identică. Acum, puteți să luați asta ca un lucru rău sau un lucru bun; personal, aspectul familiarității ar putea fi întrucâtva confortabil pentru mulți jucători care joacă pe console și dispozitive portabile mai vechi. Controalele nu oferă surprize și nu sunt moduri speciale găsite aici, așa cum se întâmplă cu alte versiuni ale jocului. Pe partea pozitivă, există o listă actualizată, care fără îndoială va bucura pe cei cu ochi pentru detalii.

Verdict

Pentru a pune lucrurile simple, dacă doriți să experimentați FIFA 14 la capacitatea sa maximă, cumpărați un PS4 sau Xbox ONE. De asemenea, cei care caută o experiență mai evoluată ar putea găsi confort și în versiunea PS3 / Xbox 360 a titlului. … Având în vedere acest lucru, FIFA 14 “Legacy Edition” (pentru PS2) este încă un joc fantastic, chiar dacă se simte puțin “depășit”. Fanii serioși ai fotbalului ar putea să nu le pese de toate detaliile versiunilor next-gen, optând în schimb să se concentreze pe ceea ce este în fața lor; mai precis, un joc solid, care este împachetat cu suficiente caracteristici pentru a-i ține ocupați pentru un timp îndelungat.

Nota: 7.5/10

 

1 recenzie pentru Fifa 14 – PS2

  1. Alex

    Ultimul joc de ps2 :((

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest produs este second hand!

Toate produsele noastre sunt functionale. Inainte de a le pune spre vanzare, produsele sunt testate, verificate amanuntit, dezinfectate si curatate. Orice produs ce nu reflecta descrierea acestuia se poate returna in termen de 14 zile.

Va rugam consultati acest ghid privind procesul de vanzare, dar si evaluarea unui joc. 

Vinde-ne jocurile tale

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru stabilirea pretului de vanzare. De asemenea ne poti contacta telefonic la numarul 0724 782 798 sau prin orice mijloc din pagina de contact