!!! REDUCERI DE 50% LA TOATE PRODUSELE !!!

Termeni si conditii Jdc connect

Utilizarea site-ului www.jocuridecolectie.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Compania isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. Date Generale

Site-ul www.jocuridecolectie.ro este administrat de compania JDC Connect SRL, inregistrata la Reg. Com sub nr J32/65/2019, CUI 40413685, cu sediul in RACOVITA, SIBIU STR. Cornel Lupea nr. 538, fara punct de lucru cu publicul. 

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.jocuridecolectie.ro este denumita in continuare “client”.

JDC CONNECT SRL nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale site-ului www.solar24.ro.

2. Preturile Produselor

Toate preturile afisate pe acest site sunt exprimate in lei (RON) si contin TVA (19%) si pot fi modificate in functie de: modificarea taxelor vamale, a altor taxe percepute de statul roman sau a cursurilor de schimb leu/euro si leu/dolar. Modificarea prețurilor se poate face neanunțat ori de câte ori este necesar.

3. Drepturile de Autor

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea JDC Connect SRL. Continutul site-ului www.jocuridecolectie.ro nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat, transferat, copiat sau transmis in orice forma, fara permisiunea anterioara scrisa a JDC CONNECT SRL SRL.
Va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail contact@jocuridecolectie.ro pentru probleme legate de drepturile de proprietate intelectuala sau pentru a raporta incalcari ale acestora.

4. Securitatea datelor personale

Magazinul online www.jocuridecolectie.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Administratorul site-ului se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terte persoane si de asemenea sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost transmise. Datele personale introduce de catre client for fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.

SC JDC CONNECT SRL nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza adresa ta de e-mail unei terte persoane, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul site-ului, nu divulga adresa ta de e-mail altor persoane care acceseaza site-ul, fara acordul tau explicit.

5. Litigii

Eventualele probleme asupra naturii sau cantitatilor livrate de noi catre dumneavoastra trebuie formulate in timp de 48 de ore de la receptionarea coletului. www.jocuridecolectie.ro va incerca sa le rezolve in cel mai scurt timp si cat mai favorabil pentru dvs. In caz de litigii nerezolvabile se va apela la instantele competente in domeniu.

Vinde-ne jocurile tale

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru stabilirea pretului de vanzare. De asemenea ne poti contacta telefonic la numarul 0724 782 798 sau prin orice mijloc din pagina de contact

Acest produs este second hand!

Toate produsele noastre sunt functionale. Inainte de a le pune spre vanzare, produsele sunt testate, verificate amanuntit, dezinfectate si curatate. Orice produs ce nu reflecta descrierea acestuia se poate returna in termen de 14 zile.

Va rugam consultati acest ghid privind procesul de vanzare, dar si evaluarea unui joc.