!!! REDUCERI DE 50% LA TOATE PRODUSELE !!!

regulament promotie "2+1 gratis"

🎁 Salut! Stiai ca daca cumperi 2 jocuri vei primi 3? 🎁

1. Despre Campanie si Organizator

Campania promotionala “2+1 gratis” se desfasoara din data de 10.02.2023 si este valabila numai in limita stocului disponibil al produselor ce participa la prezenta campanie promotionala.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment oricare din conditile subliniate in prezentul anunt, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

Denumirea companiei: JDC CONNECT SRL

Cod unic de înregistrare: RO40413685

Nr. Reg. Comerțului: J32/65/2019

IBAN: RO55BTRLRONCRT0639114401

Banca: Banca Transilvania

2. Produsele Participante

Produsele participante in campanie sunt jocuri in stare de functionare, alese de organizator. De obicei aceste jocuri, vin cu defecte legate de aspect, zgarieturi vizibile sau lipsa carcasei. 

Lista cu produsele din care va puteti alege al 3-lea joc gratuit o gasiti aici.

De asemenea, fiecare joc ce poate fi oferit gratuit detine in descriere textul 🎁PROMOTIE 2+1 GRATIS

3. Cum se aplica jocul gratuit in cosul de cumparaturi?

Sistemul prin care se ofera jocul gratuit functioneaza astfel:

La fiecare 2 jocuri adaugate in cosul de cumparaturi, al 3-lea adaugat devine gratuit (valoare 0.00 lei in cos). Va recomandam sa adaugati in cos jocurile platite si dupa cel gratuit in ordinea aceasta. 

Exista totusi si cateva conditii fara de care nu se aplica gratuitatea celui de-al 3-lea joc:

  •  Valorea minima a celor 2 jocuri platite trebuie sa fie de minim 70.00 lei 
  • Jocul gratuit se alege doar din lista aceasta
 
* In cazul in care sunt 2 sau mai multe jocuri din lista cu jocurile promotionale in cosul de cumparaturi, atunci jocul gratuit va deveni cel cu valoarea cea mai scazuta.

4. Contact Organizator

In cazul in care sistemul va prezenta erori sau jocul nu vi se acorda gratuit in cosul dvs de cumparaturi, va rugam sa ne contactati prin mijloacele prezentate in pagina de contact

5. Nota finala

Am creat acest sistem deoarece, deseori primim jocuri cu anumite defecte legate de aspect sau care nu prezinta mare interes spre achizitionare. Asadar, preferam sa oferim acele jocuri gratuit tuturor clientilor nostrii. 

Va rugam intelegeti ca acest sistem are la baza o categorie speciala de jocuri, iar cele care nu sunt incluse in lista 2+1, nu vor fi oferite gratuit!

Multumim !

Vinde-ne jocurile tale

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru stabilirea pretului de vanzare. De asemenea ne poti contacta telefonic la numarul 0724 782 798 sau prin orice mijloc din pagina de contact

Acest produs este second hand!

Toate produsele noastre sunt functionale. Inainte de a le pune spre vanzare, produsele sunt testate, verificate amanuntit, dezinfectate si curatate. Orice produs ce nu reflecta descrierea acestuia se poate returna in termen de 14 zile.

Va rugam consultati acest ghid privind procesul de vanzare, dar si evaluarea unui joc.