!!! REDUCERI DE 50% LA TOATE PRODUSELE !!!

vinde la noi 💰

Vrei sa-ti vinzi jocurile? Ti le cumparam noi! 💥

Cumparam jocuri si console de orice tip. Oferim preturi in functie de conditie si raritate. Asadar, nu putem estima pretuturile decat dupa ce vedem amanuntit colectia ta. Un joc poate valora intre 5 lei si 100 de lei. 

Pasii de parcurs in vinderea unei colectii 🚀

Fiind societate cu raspundere limitata (SRL), avem anumite obligatii pe care trebuie sa le indeplinim atunci cand achizitionam de la tine ca si persoana fizica. 

Asadar, toate vanzarile noastre trebuie stabilite printr-un contract de vanzare-cumparare intre tine (VANZATOR) si noi (CUMPARATOR). Dar nu iti fa griji! Este un contract standard, a carui scop este de a putea revinde in continuare pe site-ul nostru. 

Asadar, daca esti de acord cu termenii de mai sus, te rog sa citesti mai departe pasii pe care trebuie sa-i urmezi. 

  1.  In primul rand asigura-te ca jocurile sunt functionale si curatate. Noi estimam jocurile in functie de conditia carcasei, copertii, dar si a CD-ului. Asadar, pentru un pret mai bun, asigura-te ca jocul tau arata si functioneaza bine! Daca ne vinzi o consola, verifica ca aceasta sa nu fie modata si sa contina toate accesorile necesare pornirii. (cabluri + minim 1 maneta). 
  2. 📸 Fotografiaza produsele cu atentie. Dorim sa vedem produsul pe spate si pe fata, manualul daca e cazul sau accesoriile cu care vine. 
  3.  Ia legatura cu noi si trimite-ti produsele spre evaluare.  Folosind oricare dintre metodele noastre de contact
  4.  Asteapta raspunsul nostru! O sa venim cu pretul final in maxim 24 de ore. 
  5. Daca ne-am inteles la pret, atunci numai ramane decat un singur lucru de facut: Semnarea contractului. Vei primi electronic contractul pe care trebuie sa-l semnezi, apoi vom trimite comanda spre curier pentru ridicarea produselor. 

Intrebari frecvente ⁉️

Produsele achizitionate de la tine ca si persoana fizica, nu se pot revinde in termeni legali de catre o societate cu raspundere limitata (SRL). Este nevoie de acest contract pentru a dovedi provenienta produselor pe care urmam sa le vindem.

Noi acceptam jocuri in orice limba ca si coperta exterioara. Cat despre jocul in sine (gameplay) este de preferat sa fie in limba engleza sau sa aiba optiune pentru aceasta. In caz contrar le putem subevalua sau chiar respinge.

Banii ii vei primi in maxim 30 de minute de la sosirea coletului in magazinul nostru. Plata o vom procesa noi, ci nu firma de curierat direct in contul tau bancar. 

Vinde-ne jocurile tale

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru stabilirea pretului de vanzare. De asemenea ne poti contacta telefonic la numarul 0724 782 798 sau prin orice mijloc din pagina de contact

Acest produs este second hand!

Toate produsele noastre sunt functionale. Inainte de a le pune spre vanzare, produsele sunt testate, verificate amanuntit, dezinfectate si curatate. Orice produs ce nu reflecta descrierea acestuia se poate returna in termen de 14 zile.

Va rugam consultati acest ghid privind procesul de vanzare, dar si evaluarea unui joc.